Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков заяви, че президентът на клуба Николай Гигов ще определи в каква посока да поеме отбора след края на есенния дял на шампионата. Очаква се през следващата седмица босът на столичните "железничари" да хвърли повече светлина около бъдещето на закъсалия тим. Велков говори след нулевото равенство срещу Калиакра в Каварна в последения кръг от есенния дял на "А" група.

"Цяла седмица вече сме тук след злополучния мач за купата. Нашият отбор беше поставен под много тежка ситуация, специално за този мач. Домакините от Калиакра бяха успели да съхранят основните си футболисти. Наред с проблемите, които получихме след този мач, се радвам, че футболистите ми издържаха на това нещо", коментира Велков.

"Очаквах отбора на домакините да бъде по-активния, може би и начина, по който играхме предразполагаше за това. В крайна сметка не успяхме да се победим в редовните времена и на двата мача, които играхме тази седмица", добави пред "Гонг" наставникът на Локо (Сф).

"Най-вероятно от понеделник ще има някаква позиция на ръководството за това в каква посока ще поемем оттук нататък. Вече доста се изговори относно желанието на някои футболисти да напуснат, но в крайна сметка те са играчи на Локомотив. Имат договори. Надявам се, че думата на президента ще бъде важна в случая накъде ще поемем. Към днешна дата сме страшно закъснели за каквото и да е било", каза още разочаровният Тони Велков.