Опитният защитник на Черно море Михаил Венков се е контузил нелепо на първата тренировка на "моряците" за седмицата. БЛИЦ разбра, че основният бранител на варненци е напуснал преждевременно заниманието вчера и му предстои да мине ядрено-магнитен резонанс.

"Нелепо се контузи на тренировката при сблъсък със съотборник. Дано травмата му не е сериозна. Чакаме резултатите от ядрено-магнитния резонанс", коментира треньорът на Черно море Александър Станков пред БЛИЦ.

Това е поредният проблем за него преди старта на "А" група, след като за гостуването на Берое в неделя (от 20:00 часа) спецът не може да разчита на наказаните титулярен вратар Георги Китанов, както и на Димо Атанасов.

Друг стаж - Кирил Акалски, както е известно, извади рамо и също отпада от сметките на Станков. При това положение титуляр на вратата в неделя ще бъде Илия Николов.

Голмайсторът на Черно море от миналия сезон Бакари, претърпя операция от херния и няма да бъде на линия за първите няколко мача.
 
Станков все още се двоуми дали да задържи Мирослав Манолов, който се раздели наскоро с Литекс. Нападателят тренира с дубъла на Черно море и до дни трябва да стане ясно дали отново ще играе на "Тича".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка