Защитникът Венцислав Бонев е пред завръщане в Локомотив (Сф). Лично президентът на клуба Николай Гигов е поканил футболиста, който разтрогна договора си с Ботев (Пд). Бонев бе част от отбора, извоювал промоция в елита през миналия сезон, но рядко попадаше в титулярния състав.
Юношата на столичното Локо изигра само 11 мача за “канарчетата”, а преди няколко дни се разбра с новия треньор Ферарио Спасов да си тръгне по взаимно съгласие. 32-годишният играч е син на легендата Георги Бонев, но с “железничарите” записа само 40 мача в “А” група. Подвизавал се е и в Миньор (Пк), Марек, както и бургаските Нафтекс и Черноморец. В "Надежда" Бонев може да бъде използван като дубльор на кипатана Кристиян Добрев по левия фланг на отбраната или като централен защитник.
След трансфера на опитния защитник Локомотив ще се откаже от привличането на Калин Щърков, за интереса към който БЛИЦ първи писа.
В момента на проби в тима, воден от Антон Велков, е 18-годишният Стефан Бакалски. Той обаче почти сигурно ще бъде освободен. За решението е натежал ексцентричният характер на момчето, който си падал и по нощния живот.