Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна, след като неговите футболисти направиха 1:1 срещу “Левски” на “Герена” и пратиха титлата в Лудогорец.

“Нашият отбор игра, а “Левски” искат някой да им дава мачовете .. Това няма да стане! Веднага след мача имаше заплахи за Георги Петков и Вили Вуцов и техните семейства. Плашат им семействата и децата, това е престъпление.... Не са заплашвани от ръководството, а от феновете на “сините”. Тази наркоманска пасмина, която стигна до там да бие хора и да плаши семействата им. Това е престъпление, алармирайте полицията.. Какво са им виновни треньор и вратаря, че били левскари. Те са професионалисти, вършат си работата. Какво са виновни, че техния отбор не може да стигне до победа”, изригна Стефанов пред Канал 3.

Президентът на “белите” побесня и при въпрос дали е получил пари от Лудогорец, за да спре “Левски”.

“Вас само това ви интересува – дали са ни дали пари от Лудогореец! Всеки един човек може да говори каквото си иска, но аз съм последния човек, който е в добри отношения е Домусчиев.

Какво значение има дали ми е дал пари? Това ли е важното в момента? Мачът завърши 1:1, плашат ни, а вас ви интересуват парите, това е простотията....Какво значи пари, какво значение имат, нали всички играят за пари...

Доволен съм, че момчетата играха, но не съм доволен, че станаха такива изтъпления”, заяви Стефанов.