Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отсече, че някои от привържениците на тима са идиоти, имайки предвид постоянните скандирания срещу треньора Емил Велев. “Белите” допуснаха миналия кръг втора загуба в първенството, отстъпвайки на Берое с 1:2 в София.

“Това не са нормални запалянковци, а идиоти! Ще им забраня да идват на стадиона! Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска”, заяви Стефанов пред БЛИЦ.

Той добави, че вратарят Райс Мболи се е завърнал в София тази сутрин. Алжирецът го нямаше известно време, което породи всякакви слухове.

“Момчето е тук. Знаете, че майка му наскоро почина, а веднага след това той игра контрола за Алжир срещу Габон. Мболи се прибра, но очакваме скоро негов трансфер в чужбина. Нямам информация, че Уест Хям са подновили интереса си към него”, каза още Венци Стефанов.