Нападателят Венцислав Христов, който в сряда подписа с Левски и веднага отиде на лагера в Анталия, днес направи първа тренировка с новия си отбор.

В единственото за деня занимание наставникът Стойчо Стоев раздели футболистите на две групи. Тези, които играха повече в контролата с румънския Виторул, останаха в хотелския комплекс и възстановяваха под ръководството на Роко Перота. Старши треньорът Стойчо Стоев също остана в тази група.

Венци Христов, игралите по-малко срещу румънците и невзелите участие в двубоя, тренираха на един от терените, където се води подготовката. На тази група ръководител беше Елин Топузаков, помощник-треньорът по кондиция Ясен Екимов и треньорът на вратарите Валентин Захариев.

В началото на заниманието по традиция Венци Христов беше посрещнат с аплодисменти, както се случва с всеки нов футболист. Двамата вратари Димитър Шейтанов и Александър Любенов тренираха под ръководството на Захариев. Георги Костадинов и Джереми де Ноойер също се отделиха от основната група, а Джъстин Менголо, Венци Христов тренираха в група  с младите таланти на Левски.