Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна дуета Станимир Стоилов и Наско Сираков по повод вчерашния равен с Ейре (1:1).

“Този дует в националния отбор няма да ни донесе нищо хубаво. Отборът вчера игра безобразно. Двете момчета с костюмчетата, добре се забавляваха. Основните виновници за вчерашния мач са те двамата. Не може ти да реанимираш футболисти, които преди 2,5 години си изгонил от Левски, а сега да ги връщаш в националния отбор. Виждам, че искат да изкарат, че Бербатов е виновен за всичко. Никога тези двамата няма да направят боеспособен национален отбор. На този отбор му трябва един сериозен доказан специалист, който да работи 1-2 години, непременно да бъде чужденец. Двамата получават на година 500 хиляди лева”, заяви Венци в предаването “Спортмания”.

“На този отбор му трябва сериозен треньор, колкото и да струва. Всъщност той едва ли ще струва повече от този половин милион. Не знам за какво Наско е назначен в националния отбор, не знам откога член на Изпълкома е на заплата в БФС, а неговите са по няколко хиляди на месец. Аз видях, че са избрали Томашич, а са пренебрегнали други, като Тунчев и Вальо Илиев, както и бившия славист Караславов.

Когато си направиш собствен клуб в някои хасковски квартал, може да експериментираш, но когато си в националния отбор, трябва да избираш най-доброто. Като треньор и ръководител са пълни нули. Това, че Боби прави някакъв компромис към бившите си съотборници, не трябва всички да ги търпят”, завърши президентът на Славия./БЛИЦ