Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе видимо спокоен след равенството срещу Пирин (0:0) в мач от 18-ия кръг на “А” група.

“Доволен съм от това, че момчетата се бориха мъжки. Проспахме първото полувреме, не смятам, че съдията е основният виновник за това, което се случи, но някои решения, не мога да си ги обясня. Поздравявам Пирин, старата лисица Грозданов постигна това, което целеше. Ние продължаваме да гледаме напред и съм сигурен, че в следващите мачове Славия ще играе по-добре. Не трябваше да се стига до това днес, страничните съдии нито веднъж не помогнаха на главния. Безобразно е съдийството по този начин”, каза Венци.

“Моето мнение е, че със съдийството си този човек попречи на нашия отбор да играе футбол и да постигне целите си. Това е така, защото той даде всичко, което можеше да даде за Пирин и може би 2 пъти повече, което бе в наша полза, не го отсъди”, продължи босът на “белите”.

“Велислав е емоционален човек, дори малко повече, отколкото е необходимо, но той негодуваше срещу неправдата. Друг е въпросът, че тази професия, с която се е захванал, изисква малко повече търпение, такт, защото по този начин съдиите се настройват срещу него, което не е в негова полза. Смятам, че в 90% от случаите, Велислав беше прав, но моето мнение не е меродавно. С нито едно от решенията си съдията не повлия пряко на резултата, но през цялото време правеше така, че Славия да не може да играе футбол. Спести червен картон за играч на Пирин. Знам, че този рефер винаги е ощетявал Славия, ама винаги. Преди 2 дни казах, че когато иска да свири, може да го направи много добре. Днес обаче не пожела”, завърши Венци Стефанов./БЛИЦ