Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчера пред "Тема Спорт" последните събития около тима, който продължава с лагера си в Самоков.

"Букарев е доволен от работата и старанието на момчетата. Всички са добре функционално на този етап от подготовката. Каза ми, че иска Курдов да поработи още малко, за да прецени дали ще го задържи. По принцип за мен това момче има качества и е нормално да му се даде шанс. Друг е въпросът дали той ще се възползва по най-добрия начин от него", сподели босът на белите. За бурния нрав и труден характер на Курдов той добави:

"С изключение на моя треньор - Асен Букарев, аз почти не познавам други футболисти, които да ги слуша главата. Букарев и като играч беше по-различен, защото беше по-интелигентен от другите. Ако едните не ги слуша главата, защото нямат достатъчно сиво вещество, то други пък не ги слуша, защото им липсват гънки", заяви Стефанов, а за селекцията той каза:

"Има време да вземем централен защитник. Не бързаме. Но при всички положения ще се подсилим на този пост. Йордан Милиев вече е затворена тема. Имаме много предложения за централен бранител, но нищо конкретно. Ще се ориентираме към чужденец. Между българите на този етап не виждам нещо кой знае какво. Все пак на мен ми трябва централен защитник, който да вдигне класата на Славия. А иначе има достатъчно български момчета, които са добри".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ