Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори на декларацията на феновете на Локомотив (София). Преди няколко дни привържениците настояха комисията по етика и феърплей да разследва победата на Славия срещу Локомотив (София) с 2:0 заради съмнения. "Червено-черната" агитка напомни още няколко случая, в които двата столични отбора са си помагали в зависимост от ситуацията.

"Тези хора нормални ли са?! Да правим уговрки точно с Локомотив (София). Знаете какви са ни отношенията. Прочетох за някакви мачове между нас и че сме ги спасили миналия сезон. Ще им припомня на тези фенове, че ако бяхме победили "Ботев" (Враца) в края на миналото първенство (двубоят на Овча Купел завършва със загуба на Славия 1:2), Локомотив София можеше и да изпадне", коментира Венцеслав Стефанов пред екипа ни.

"Феновете как предгалат да завършват мачовете, само единият отбор да побеждава ли? Или всички срещи да са наравно. Не са уцелили клуба, който атакуват. Има други, които правят подобни далавери. Още не мога да преживея, че Локомотив (София) ни отстрани за Купата през есента. Победихме с 2:1 на техния стадион и с глупава, даже бих казал просташка игра отпаднахме. Сега, ако бяхме на полуфинал срещу "Ботев" Пловдив, можеше да ги отстраним и като финалист да играем в Европа. Тези фенове, които пишат декларациите, мислят ли за тези работи", допълни президентът на Славия.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ