ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Президентът на Славия Венци Стефанов бе доста краен в оценката си за представянето на неговия тим при загубата с 0:3 от Лудогорец. Босът на „белите“ заплаши да хване тоягата и да влезе в съблекалнята при своите, както и заяви, че "мъртвите души" ще бъдат изгонени от "Овча Купел".

„Загубата не е неприятна, тя е позорна. Опитните футболисти, които трябва да поведат по-младите, за втори път на стадион „Славия“ ни опозоряват. Букарев искаше незабавно да подаде оставка, но аз го спрях. Има някои мъртви души в Славия, въпрос на дни е да се разделим с тях. Повече няма да търпим такъв тим футболисти, които позорят името и честта на Славия. За съжаление това е действителността в момента. Имаме някои млади момчета, които занапред ще бъдат гръбнакът на отбора“, каза Стефанов.

„Не мога да си обясня факта, че нямаме отбелязан гол от началото на сезона. Ако можех да си го обясня, сигурно щяхме да имаме рецепта. Повече от половината отбор ме разочарова. Трябва да хвана една тояга, да вляза в съблекалнята и да ги опаша всичките по един път. Даже им е малко по един път", добави разочарованият бос на Славия.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ