ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция преди подновяването на футболния сезон у нас и в свой стил направи поредното си остро изказване.  Босът  на „белите“ засегна Левски заради тежкото финансово състояние на клуба и лагера в Дубай.

 "Уважавам много Станимир (Стоилов), само че ако Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си позволи всичко това нещо, окей. Когато си на изкуствено дишане и ако не са феновете, не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на държавата, аз лично нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си. Доколкото знам, те продадоха най-добрия си футболист, за кои други говорят, нямам представа. Аз си спомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня и Левски на Наско, Боби, Гибона. Помня този Левски и свалям шапка на този Левски. Това, което гледам сега, не е нито Левски, нито ЦСКА. Това е едно подобие на Лудогорец, които събират футболисти от кол и въже. И ги правим национални герои, едва ли не. Дано българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза, трябва да гледаме в нашето стадо", отсече Стефанов.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Имаме безкрайно талантливи деца, на които не се дава шанс, а се пробутват някакви чужденци заради мениджърски или треньорски интереси. Това е мое мнение, за 28 години съм минал по същия път. Страшно много таланти сме пропилели, апелирам към моите колеги да ограничим до минимум това нещо. Мартин Георгиев на мача Славия - Лудогорец направи Текпетей сам да си говори. Накрая онзи го удари и вместо да го изгонят, изгониха нашия. Спомняте ли си? А, браво. Едно време се играеше и на сгурията, идваха ожулени, свършва мачът, три кебапчета и айде. Сега искаме отопление на стадионите, хубаво е това нещо. Прав е Мъри, по-добре да се играе на такъв терен, ама като няма риба и ракът е риба. Как толкова години сме играли, не сме Дубай, не сме и Англия. Нека се простираме колкото ни е чергата, в Славия така правим. Щастливи сме, че младите момчета в Славия дават всичко от себе си за клуба. Гордея се с всички деца. Възпитани, умни деца, няма татуировки, в Славия се възпитава едно добро поколение. Направих си една добра реклама, нали? Добре.", добави президентът на Славия.

"Срам ме е, че една провинция на България - Македония, има стадион за чудо и приказ, а ние българите тук се чудим какъв претекст да измислим, че го няма този стадион. Трябва един човек с панталони да застане и да каже, че започва да се строи, стига документите да са изрядни. Цялата спортна общественост ще го боготвори. Преди да дойдат на власт всичко обещават, като дойдат - забравят. На България трябва управленец като Орбан. Знаете ли колко спортни съоръжение е построил той в Унгария. Те даже нямат море. Откъде Унгария повече пари от България? Някой да ми обясни. Нефт ли имат, злато ли имат? Нищо нямат, и море нямат. Трябва да потърсим сметка защо го няма това нещо - един стадион, едно отопление на стадионите, в училищата да има повече време спорт. На "Славия" направихме ремонт на залите за баскетбол и волейбол, иначе нямаше къде да отидат да тренират децата. Срам е, че държавата нехае по тези въпроси", каза още той.

"Пловдив ли? Малко ме интересува Пловдив! Там кацнаха на гребаната на вълната, хванаха Борисов, даде им някакви пари. Ако на Славия дадат 37 милиона лева, подписвам се пред всички, че за една година ще направя кокетен стадион и ще пеем. Всичко е до управлението на средствата. 37 милиона лева… Ееееее…. Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив добре, а ние другите не сме ли хора - Пирин Благоевград, Славия, Локомотив София, Спартак Варна, Черно море, Ботев Враца, Етър, Берое… Айде Берое бяха на социалистическо угояване. Длъжен съм да кажа това, което мисля. Ако не съм прав, нека някой ме обори", допълни босът на Славия.