Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че Райс Мболи не е трябвало да пази за ЦСКА в днешния мач в “Овча Купел”. Както е известно, стражът не иска да играе срещу “белите” в знак на признателност към бившия си шеф Венци Стефанов.

“По наша договорка той не трябваше да играе. Преди началото на мача Стойчо Младенов ми каза, че не е знаел за това разбирателство. Явно неговите шефове са пропуснали да го уведомят”, заяви Венци Стефанов.

Босът на Славия коментира и управлението на Боби Михайлов: “Има някои много добри неща, но същевременно има някои неща, които ме карат да се замислям дали вървим напред. Мисля, че не вървим назад, не вървим напред, но правим крачка встрани. Аз съм го казал на Боби Михайлов още преди няколко години. Докато не се отърве от тия некадърници около него, проблемите му ще станат все повече и повече. Претенциите на ЦСКА са основателни, проблемите на БФС идват от неграмотността на този Попов (б.р. – има предвид изпълнителния директор на БФС Борислав Попов). Не знае правилника на ФИФА и УЕФА. Този човек е некадърен и колкото повече стои, толкова повече пречи на футбола.”

На въпрос дали ще подкрепи евентуална кандидатура на Димитър Бербатов за шеф на БФС, Венци Стефанов отговори: “Той има още минимум 2 години да играе голям футбол. Едва ли му е да се връща тук, не му трябва тази помийна яма, каквато е българският футбол.”/БЛИЦ