Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира контузията на младия талант на тима Стефан Велков, който скъса предна кръстна връзка на дясното коляно и няма да играе поне шест месеца. Босът на „белите“ призна, че няма да търсят заместник на бранителя. Стефанов похвали и работата на съдиите в „А“ група от началото на сезона.
 
„Искам мачът да се реши с футболни средства. Преди началото на първенство разговарях с шефа на съдиите и той предложи да дадем шанс на всички рефери и аз се съгласих. Както виждате, Станислав Тодоров сигурно не ни беше свирил 10 години, но срещу Локо (Пловдив) се справи. Арбитрите трябва да разберат един път завинаги, че обективността е над всичко. Никой не иска нищо друго от тях освен справедливо да отсъждат това, което виждат. Виждам, че съдиите леко започват да влизат в час, за което може би повлия фактът, че президентите започнахме по-малко да им влияем и да ги притесняваме", коментира Стефанов.
 
"Надявам се и сега Таско Тасков да се справи. За мен той има страхотни качества. Може да бъде топ съдия, както и другите Ивайло Стоянов, Кабаков, Никола Попов... Цветан Кръстев пък спокойно мога да кажа, че е мое откритие. Аз го извадих от нафталина, бяха го забравили. Свири ни един двубой за Купата, в който отпаднахме от Берое, но много ми хареса. Отсъждаше обективно. Той дълги години е играл сериозен футбол и това му помага да преценява точно всичко, което се случва на терена", допълни босът на Славия"
 
"Ситуацията със Стефан Велков е много неприятна, защото беше пред трансфер в много сериозен клуб. Няма да му търсим заместник. Може да вземем нов играч, само ако той е по-добър от Платини, Фонсека или Манзоро", категоричен е Венцеслав Стефанов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите