Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви първото попълнение на тима за следващия сезон. Босът заяви, че "белите" са пред договорка с полузащитника на Любимец Иван Вълчанов, който е един от най-големите таланти, произлезли от школата на Христо Стоичков в Етрополе.
 
"Да, потвърждавам. Разговарял съм с него, разбрали сме се и с Любимец. Момчето ми харесва и има потенциал да се развива", заяви Стефанов.

Относно предстоящия двубой с Берое днес и негативната серия срещу заралии, босът каза пред "Тема спорт": "Винаги си има първи път. Може сега да е ред Славия да победи. Убеден съм, че ще бием Берое. Момчетата си дават ясна сметка какво ги очаква."

"Слаб шампионат за нас. Изявите на всеки един футболист са много показателни. Ако "А" група остане от 10 отбора, тези момчета ще останат на улицата, без разбота. В Славия имаме достатъчно непрофесионалисти, както и в другите клубове. Всеки ден трябва постоянство. Никой не харесва надутите пуяци. Наготово нищо няма да дойде. Всеки казва "ще изляза навън". Ще опитам да си уредя трансфер зад граница. Никой не разбира обаче, че в чужбина нашите играчи могат да ходят само на екскурзия", завърши Венцеслав Стефанов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА