„Отиваме на война в Разград", заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Меридиан мач”. „Факт е, че Лудогорец е най-добрият отбор в България. Но ние знаем, че можем да измъкнем нещо от тях. На шампионите им предстои мач в Европа и може леко да се отпуснат, което ще е добре дошло за нас", допълни той.

Днес от 18:00 часа двата тима се изправят един срещу друг в среща от 16-ия кръг на “А” група.

„Вече се вижда почеркът на Милен Радуканов. Още е рано да говорим за това, но е факт. Харесва ми, че новият ни треньор залага много на колектива, което е доста важно в този момент. Доволен съм от представянето срещу Черно море. Победихме един солиден отбор", каза още Венцеслав Стефанов.

За днешния двубой с Лудогорец аут заради наказание е капитанът на Славия Георги Петков. Срещу Черно море той получи пети жълт картон. Навярно Петков ще бъде заменен от бившия младежки национал Стефано Кунчев.

„Петков ще ни липсва много. Не само като вратар, но и като цяло. Въпреки това ние сме длъжни да дадем всичко от себе си в Разград", заяви Стефанов. Той обаче отказа да даде прогноза за предстоящия двубой.