Попълнете търсена ключова дума или фраза

Венци Стефанов поиска отнемане на точки заради младите играчите

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/ventsi-stefanov-poiska-otnemane-na-tochki-zaradi-mladite-igrachite_311407.html Blitz.bg/Sport

Много скоро ще си го изкараме на някой, закани се босът на Славия

LAP.bg
1 от 1

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов предложи да бъдат отнемани точки на отборите, които сменят футболистите си до 21 години преди края на първото полувреме. След нулевото домакинско равенство с Берое той се закани, че скоро „белите“ ще запишат много убедителна победа. Треньорът на тима от Стара Загора извади Стивън Петков още в 26-ата минута.

"Говорим за български футбол, всички милеем за него, а виждате какво става. Берое го прави, Лудогорец също си сменя младия играч. Вие преценете дали Хубчев е прав или не. Не само трябва да има наказание за тези отбори, но и да им се отнемат точки. Ще искам да се вземе сериозно и окончателно решение за младите. Който не го изпълнява - отнемане на точки", заяви Стефанов.

"Мачът беше боево реми. Берое и Черно море са най-грубите състави в "А" група, както забелязахте. Преброих десетки нарушения на Берое. Ритаха толкото колкото се може напред. Когато всичките им футболисти са в тяхната половина, трудно можеш да пробиеш. А и те имат опитни, силни футболисти“, коментира босът на Славия.

„Доволен съм от нашите млади играчи, 4-5 от тях са наши юноши. Че недопускаме голове - ме радва, но не вкарваме... Ще си го изкараме на някой и то много скоро", закани се Венцеслав Стефанов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара