Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше много разочарован от представянето на футболистите си, които загубиха с 0:2 в домакинство на Локомотив (София) в реванша от 1/8-финалите за Купата на България. С общ резултат 2:3 "белите" отпаднаха от турнира.

"Дойдоха, играха мъжки, търсиха победата и я постигнаха. Нашите мислеха, че мача се играе 60, а не 90 минути. Безкрайно съм разочарован от всички. Каквото и да се каже след такъв мач, няма оправдание. Каквото и да им кажат футболистите, това е позор. На стадион "Славия" се опозорихме. Извинявам се на всички привърженици. Това не е Славия. Писна ми. Не знам, май трябва да играе тоягата", коментира Стефанов.

"Две фатални грешки на Димо Атанасов - два гола. Ние имахме много повече положения. Те с две положения ни победиха. Ако има футболисти, които не искат да играят за Славия, няма да играят повече. Няма значение, че Димо е бил играч на Локомотив (София), не се съмнявам в него. Той по принцип прави такива грешки. Но тези грешки са непростими", добави ядосаният бос на Славия.