Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново коментира в типичния си стил различни теми след днешното заседание на Изпълкома.

"Най-важните решения са за 15, 17 и 19 години за юношите. Има предложение да се създаде една "Б" група за отборите от "А" група, ако имат желание. Има предложение от Наско Сираков да има трима футболисти до 21 години в клубовете. Има лек разнобой, но според мен поне двама трябва да има. На 19-ти ще се реши. Аз съм ЗА."

"За ТВ-права не сме говорили, за ЦСКА и Левски - те си имат право да си искат. Мисля, че е добре първо да си платят данъците, после да искат за ТВ-права. Левски и ЦСКА да не са извънземни, има си правилник, подписани са документите, какво ще се срещаме. Какво преразпределение на парите?! Ако ги няма Славия, Локомотив и Берое, Левски и ЦСКА с кой ще играят - с Чукурово и Долни Дъбник?! Айде стига, мислете с главите си!"

Венци Стефанов бе попитан за създаване на "Б" национален отбор: "Ние нямаме А национален, ти искаш Б национален. Къде отиде...?! За подобни типове не сме говорили."