Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира най-новия скандал в родния футбол. Както вече стана ясно, първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков пусна жалба срещу вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър за временен президент на централата. Припомняме, че героят от САЩ`94 подаде оставка на Изпълкома след оттеглянето на Борислав Михайлов, за да може да участва в кметските избори в Сливен. 

Сега Лечков твърди, че това не е вярно и изрази амбиции да седне на горещия стол в БФС. Стефанов обаче твърди обратното.

"Подаде си оставката пред Изпълкома и всички я разписахме. След това не знам какво е станало, може нарочно да не е сложил подписа си. Учуден съм от това, което се случва. Ситуацията е малко странна. Позволихме му да участва в местните избори и се разбрахме Михаил Касабов да бъде временно президент на БФС. А сега излиза това нещо... Лечков явно си е правил някакви планове. Определено не постъпва мъжки", коментира Венци Стефанов пред БЛИЦ.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"В този момент не е добре да се внася излишно напрежение. Не трябва да позволяваме тези интриги. Съдът ще се произнесе, нека изчакаме", продължи босът на Славия, който заедно с другите членове на Изпълкома на БФС подадоха оставки след оттеглянето на Борислав Михайлов.

"Нека не създаваме напрежение, за да може първенството да завърши нормално. И момчетата в националния отбор имат мачове. Да им пожелаем успех. А кой ще бъде президент на БФС - още е рано да се каже. Може пък Михаил Касабов да се справи добре до конгреса и да остане за постоянно. Веселин Балевски също е много добър вариант", продължи Стефанов. 

"В момента не е добре да има подобни скандали, защото някои хора само това чакат", добави босът на Славия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020