Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви при завръщането на тима от лагера в Турция, че Димитър Бербатов е предател. Членът на Изпълкома твърди, че звездата не става за президент на БФС. Стефанов отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост.

"Той е предател! Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат”, каза Стефанов, след което продължи по темата.

"Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?”, добави президентът на "белите", който обаче се изказа ласкаво за Стилиян Петров.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, разясни Венцеслав Стефанов.

Кадри "Спортал":