Президентът на Славия Венцеслав Стефанов присъства днес на представянето на историческата книга за клуба “Хрониките на Славия”. Повод за издаването на книгата е 100-годишнината на клуба на 10 април.

“Това е един клуб с история, наистина на сто години. Видяхте какво е слависка общественост, за какво става въпрос. Нас ни няма по митингите и скандалите в държавата, обичаме това, което го правим, да го правим за Славия и нашите деца. Щастлив съм, че имам тази чест, на тази годишнина, да съм начело на клуба. Времената са трудни, животът е труден. Моите приятели и партньори, без които не може да съществува Славия, защото аз сам не бих могъл да направя това, което сме в момента, се борим да оцеляваме и съществуваме. Живеем с реални цели, защото да слагаш каруцата пред коня не е най-добрият вариант”, заяви Венци Стефанов пред журналистите.

“Това е Славия, била е сто години и съм сигурен, че ще бъде и след сто години. Бъдещето е поне още сто години Славия да бъде водещ клуб, не само във футбола, а и в спорта. Ако погледнете колко олимпийски и световни шампиони е създала Славия, малко клубове могат да се гордеят с това. С бялата любов напред”, завърши оптимистично президентът на “белите”./БЛИЦ