Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира скандалната контрола в неделя срещу Терек Грозни. “Белите” загубиха в Белек с 1:2, но турският съдия даде 12 минути добавено време. Преди това отсъди дузпа, която странно отмени, а накрая едва не изяде боя от треньора на Терек Станислав Черчесов.

“Съдията сигурно е играл тото. Нямам никаква идея защо свири по този начин. Даде една дузпа някъде към 60-ата минута. Ама много скандална. Футболистите на Терек си признаха, че няма нарушение и представете си, той отмени наказателния удар. В 89-ата минута даде втора дузпа за руснаците. Фаулът за нея беше няколко метра извън наказателното поле, но въпреки това беше отсъдена”, заяви Венци Стефанов пред “Меридиан Мач”.

“След като дузпата беше реализирана, си мислехме, че ще свири край на срещата, но не. Даде цели 14 минути добавено време. Искаше да влезе някой гол, защото явно гонеше резултат. В този момент треньорът на Терек – Черчесов, подивя и дори искаше да бие съдията. Ние също пожелахме вече да свири края, а той само говореше някакви странни неща. Не знам името на рефера, а и не ме интересува. Знам, че е турчин, който беше назначен от фирмата, която организира престоя на руснаците в Анталия”, завърши президентът на Славия./БЛИЦ

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ