Президентът на Славия Венцислав Стефанов постави ултиматум на футболистите си да подобрят представянето си до Нова година, ако искат да продължат да носят бялата фланелка.

Според информация на „7 дни спорт" босът на белите е влетял бесен в съблекалнята на отбора след отпадането от турнира за Купата на България и е заявил на футболистите, че ще изгони всеки, който не се раздава с фланелката на отбора. Стефанов е приел тежко поражението, тъй като това бе последният шанс на Славия да постигне нещо този сезон.

Най-големи критики за представянето си срещу Локомотив (София) са отнесли левият бек Димо Атанасов, централният защитник Виктор Генев и халфът Чавдар Янков. Именно триото е с най-големи шансове да напусне клуба още през зимната пауза. Босът на Славия ще се опита да продаде първите двама в чужбина, а договорът на опитния Янков ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

Останалите футболисти, които играха в мача, са се отървали само с порицание. За момента Стефанов изключва варианта да налага нови глоби на футболистите, тъй като това може да се отрази негативно на мотивацията на отбора в оставащите мачове до края на годината. През зимната пауза пък селекцията на белите ще бъде ориентирана в привличането на чуждестранни футболисти и намирането на качествени млади играчи, които постепенно да бъдат налагани в първия отбор.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ