Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира предстоящото дерби с “Левски”. Двубоят от отложения 16-и кръг е в сряда от 15:30 часа на стадион “Славия” в квартал “Овча купел”. Босът на “белите” предупреди главния съдия Георги Кабаков да внимава.

“Аз съм сигурен, че ще бъде здрав мач, само съдията да не ни попречи, защото знам за топлата връзка между него и някои членове на ръководството на “Левски”. Дано да го има предвид това нещо, не искам да споменавам конкретни имена. Искам съдията да бъде на ниво“, коментира Стефанов.

“В нашето първенство няма силни и слаби съперници. Ако отборите искат и играят на 100 процента, всеки може да победи другия. Аз много искам моите футболисти да излязат напълно мобилизирани, да играят от първата до последната минута за победата и само тогава тя може да им се усмихне“, допълни босът на Славия.

“Оттук до края на първенството всички мачове ще бъдат решаващи за разпределението на евроквотите. С изключение на 1-2 отбора аз не виждам останалите тимове да са хвърлили кърпата. Всеки ще се бори – кой за оцеляване, кой за евроучастие”, завърши Венци Стефанов./БЛИЦ