Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази завиден оптимизъм преди домакинството на Берое от първия кръг. Двубоят е утре в София от 18:00 часа.
 
"Мачът с Берое ще покаже дали сме били готови за старта. Момчетата работиха усърдно и се готвиха на ниво. Мисля, че пътят, по който сме поели, е правилен", каза босът на "белите".
 
"Имаме да си връщаме на Берое, но мач с мач не си прилича. Преди година ги бихме с 6:1 в София, но сега едва ли ще се повтори. Ако Берое, не че е слаб отбор, е факторът, от който трябва де се притесняваме, това говори много лошо за българския футбол. Сериозен отбор със сериозни футболисти са, но нещата трябва да си дойдат на мястото", добави пред "Тема Спорт" Венци Стефанов.
 
Той коментира и загубата на заралии от Апоел (Тел Авив) за Лига Европа. "90 процента от отборите в България имат един-единствен подход към мачовете и начин на работа - да се затварят и напред каквото се случи. Берое е сред тях. Аз лично не мисля, че това е правилната тактика, но всеки отговаря за себе си", каза още Стефанов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ