Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Георги Бачев заради скандала с "черното тото". По-рано днес стана ясно, че прокуратурата нищи 6 мача от "А" група за уговорки с цел печалба от залагания. Сред двубоите е победата на Славия с 2:1 срещу Локо (Сф), което явно дразни Стефанов. Босът е убеден, че в основата на стартиралото разследване е Бачев и именно той е подал сигнал до прокуратурата.

"От 2-3 месеца някакъв сайт, който не плаща данъци в България и е оглавяван от Георги Бачев, не спира да обвинява Славия в нарушения и договорки. Спечелихме с 2:1 срещу Локо (Сф) и няма съмнения в коректността на двубоя. Не е имало никакви 7:6, 9:0 или други резултатите, които да бъдат с голям коефициент", заяви ядосано пред ТВ7 Венци Стефанов.

Босът на Славия визира бумейкърската компания Planet Win 365, oглавявана от бившия футболист на Славия и "Левски" Георги Бачев. Въпросната къща за залози обаче е под шапката на австрийската Sky Sport 365, oт която дойдоха обвиненията към най-стария столичен клуб, че срещата му с Локо (Сф) е била манипулирана.