Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе на седмото небе след победата над Левски след дузпи и спечелването на Купата на България.

„Никога не слагай тигана, преди да хванеш рибата”, посъветва Венци Стефанов „сините” за бъдещи финали.

„Да, Купата приляга на Славия. Тя бе спечелена в деня на победата, не на Европа, а над фашистка Германия. Посвещавам успеха на всички, които се трудиха за успеха на Славия. Радвам се, че разумът и интелектът надделяха над простотията. Чухте какво говореха по мой адрес. Дано покойната ми майка ме гледа отгоре и прости на тези, които ме псуват. Нашият отбор от българи успя да победи тим от 11 чужденци”, коментира още босът на Славия.

„Много голям успех, безкрайно съм щастлив,. Посвещавам триумфа на децата си, на внуците си и на всички хора, които обичат и уважават Славия. Загорчич има доживотен договор със Славия. Ние с него сме се разбрали. Единствено, ако има предложение от чужбина, което да помогне на неговото развитие, ще си тръгне. Той заслужава този успех. Левски бе достоен съперник, но не успяха да отбележат своите положение. Ние изстрадахме този триумф и смятам, че всички го заслужават”, допълни Венци Стефанов.