Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали футболистите след убедителната победа с 3:0 срещу “Ботев” (Пловдив) в първи осминафинал за Купата на България.

“Това е Славия, такава Славия искам да гледам. Винаги съм твърдял, че Макларън би-турбо е по-хубаво от дизелово Ферари. Как може едно Ферари да се надбягва срещу Макларън, няма шанс”, започна Венци Стефанов със сравнение между двата тима.

“Трябваше шокова терапия, която дойде с Вили. Пак продължавам да казвам, че Мартин е свястно и читаво момче. Вили успя да накара отбора да повярва в собствените си сили. Смятам, че Славия го чакат добри дни. Не смятам, че съдията умишлено е направил нещо. Иска ми се все пак на колегите от Пловдив да кажа, че не вярвам БФС да е причината в днешната загуба, а да я потърсят в себе си. Аз също много често съм бил недоволен от съдиите. Мога да имам претенции и днес в някои отсъждания, но като цяло съдийството не беше тенденциозно и реферът свири без да пристрастия към единия или другия отбор. На мои близки приятели казвах, че някой отбор ще го отнесе накрая. И се случи точно в този мач, в който ни трябваше. Успехът ни беше жизненоважен за феновете, надявам се на мача с “Левски” да бъдат много повече”, допълни шефът на “белите”.
На въпрос, очаква ли подобна добра игра и срещу “Левски” в последния есенен кръг в “А” група, Стефанов отговори: “Имайки предвид манталитета на Велислав и това, че имаме опитни момчета, очаквам и по-добра игра. Само дай боже да ни позволи съдията. Мисля, че се сещате какво имам предвид.”/БЛИЦ