Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи повече от любопитно разкритие пред БЛИЦ за преговори, които са водени между него и ЦСКА.

„През зимата ми се обадиха от „Армията“. Сещате се кой ми звънна – Гриша Ганчев. Каза ми, че иска да привлече Филип Кръстев. И знаете ли каква беше офертата му – 300 000 евро плюс 50% за Славия при бъдещ трансфер.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Разбира се, аз отказах, тъй като видяхте какво се случи впоследствие. Филип подписа с Манчестър Сити. Мисля, че няма смисъл да се правят сравнения между Сити и ЦСКА. Все едно да сравняваш Ловеч с Лондон“, заяви Стефанов.

Той коментира пред БЛИЦ и нежеланието на „червеното“ ръководство да подпише договора за телевизионните права.

"То не само ЦСКА, но и Левски се опъва.  Нещо обаче така наречените грандове на българския футбол доста бързичко забравят колко години пиха вода от кладенеца на "силните на деня". Не е хубаво да плюеш там, откъдето си пил. Някои клубове бяха изваждани за 40 000 лева задължения, а други с по 30-40 милиона лева борчове бяха пазени от "силните на деня". Тяхно право е да не подпишат. При това положение ще бъдат наказани, може и от Първа лига да бъдат извадени. Като не дават техните домакински мачове, голяма работа. Аз не държа да предават директно двубоя ЦСКА – Славия на „Армията“, завърши Стефанов.