Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обвини ЦСКА и Сливен в обща далавера при трансфера на четиримата футболисти – Костадин Стоянов, Иван Стоянов, Здравко Чавдаров и Коста Янев.

“Не мога да разбера някои други президенти, които не са си свършили работата, а постоянно се оправдават с друг. Например моят добър приятел Данчо Лечков, който обяснява, че не бил платил на играчите, защото и на него не са платили. Никой не му е виновен, че е врътнал далавера със собствениците на ЦСКА. Например тези четирите перли от Сливен 2 милиона лева ли струват? Няма нужда да ни обясняват подобни неща и сега да се търсят дивиденти. Иначе базата в Сливен е добра, стадионът не е лош, но не са улучили с президента. Може по-нататък да си намерят по-добър президент”, заяви Венци Стефанов на пресконференция днес в Пресклуб България.

Босът на “белите” заяви, че няма притеснения относно разплащанията с ЦСКА за наема на вратаря Райс Мболи. “Със собствениците на ЦСКА сме се разбрали. Нямам намерение да чакам БФС да ми реши проблема. Спомням си един велик юрист - Борислав Попов се казва, как ми реши проблема с правата на Илия Илиев. Така че нямам намерение да го търся отново.