Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разясни ситуацията около вратаря Райс Мболи и слуховете за негов трансфер или оставане в ЦСКА.
 
“Няма шанс Райс да остане в ЦСКА и през пролетта. Първата причина е, че самият той иска да продължи кариерата си в чужбина. А от друга страна, дори и да не се намери отбор, който да го купи от Славия, ЦСКА няма толкова пари, че да ни го плати и така да го задържи в отбора си”, заяви Стефанов пред “Тема Спорт”.
 
“На този етап истината е, че за Мболи няма нито една конкретна оферта. Слуховете за Галатасарай и други отбори, за които го спрягат, само му пречат и го разсейват. Само се пишат някакви глупости, той си мисли, че някой голям клуб го иска, а ние не го пускаме, и това му влияе негативно. Трябва да се спрат спекулациите около него”, допълва президентът на Славия.
 
Според “Тема Спорт” обаче шефовете на ЦСКА не са се отказали от Райс Мболи и ще направят всичко възможно, за да купят вратаря. Очаква се малко преди края на есенния полусезон да започнат преговори с Венци Стефанов за окончателен трансфер на алжирския национал на “Армията”./БЛИЦ