Президентът на Славия Венци Стефанов присъства на жребия за 1/8-финалите за Купата на България. “Белите” ще гостуват на Етър (Велико Търново). Босът на Славия обаче първо продължи словесната война с Литекс.

Докато се разхождаше, той каза на представителя на “оранжевите” Жоро Пенчев: “Тия висши в Литекс ми е**ха майката. Ти си единственият човек в Ловеч с под две висши образования. БАН трябва да се измести в академията в Микре.

На въпрос дали оглавява коалиция срещу Литекс заради тенденциозното съдийство в помощ на “оранжевите”, босът на Славия отговори: “Аз не оглавявам никакви коалиции срещу никого. Това че съм казал какво мисля, не значи, че водя нещо срещу някого. Ако си мълчиш, по-добре да се облечеш в женски дрехи като ей тези момиченца. Аз все още нося панталон и смятам още да ги нося.

“Велико Търново е голям град и заслужава отбор в “А” група. Ще бъде много труден мач. Притеснявам се само от съдийството. Аз му казах и на онова момче, ако иска да е съдия, да свири по правилата. Този Ангелчо (б.р.- има предвид Ангел Ангелов) е от тези, които свирят за силния на деня. А колко по-добре е да си достоен и да свириш честно. Когато се наведеш, става лошо. Ако те наведат в поза партер, както обичат в Литекс - там има доста борчета, майката си трака", завърши Венци Стефанов./БЛИЦ