Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се притеснява от доста неща преди днешния сблъсък с Лудогорец. Пред “Тема Спорт” босът на “белите” обяви, че около благодетеля на лидера в класирането има хора, които го водят по грешен път.
 
“Това, което правят в Разград е хубаво – вкарват се пари, работи се с перспектива. Кирил Домусчиев е добър човек, но има някои хора от щаба му, които го вкарват в грешния път. Те го подвеждат да прави глупости, а той явно им се доверява”, заяви Стефанов.
 
“Не съм говорил с играчите след мача с “Левски”. Само от приказки полза няма. В последния двубой видяхме в действие простотията на някои хора. Вече за нищо не съм убеден. През есента претърпяхме поражение в Разград. Щеше да е още по-тежко, ако беше честно. Сега гостите искат допинг проби. Добре, няма проблеми, но след няколко години тези футболисти ще се съсипват от болести, ако продължават така. Радвам се, че Локомотив (Пловдив) победи Лудогорец, защото понякога справедливостта възтържествува”, допълва босът на Славия.
 
“Не вярвам да се стигне до задкулисни игри, въпреки че порочни неща постоянно спират футбола ни да се развива. Много съм притеснен от това накъде отиват нещата. Георги Кабаков ми каза в очите, че е свирил честно в мача с “Левски”, а аз му казах, че знам какво е станало, че е имало срещи и т.н. Той ме лъжеше в очите. Дори преди срещата говорих с делегата и му обясних за какво става въпрос, но виждате, че няма ефект”, завърши президентът на “белите”.