Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не изключва възможността някой ден Асен Букарев отново де поеме тима.

„По-рано трябваше да го сложа начело на отбора. Показа смелост, мъжество и качества. Не се уплаши да налага младите играчи от школата ни. За съжаление стана жертва на обстоятелствата и лошите резултати. Вратите за Букарев в Славия не са затворени и някой ден може пак да поеме тима. Ако продължава така, ще постигне големи успехи", сподели Стефанов пред "Тема Спорт".

„Надявам се, че Радуканов ще продължи започнатото от Букарев относно играчите от школата. Разчитам много на него. Да, играем слабо, за което вина имам и аз. Но за мен по-важното е, че виждам промяна, което е положителното", добави Стефанов.

За двубоя с Локомотив (София) за купата той каза: „Вече играхме с тях за първенство и ги победихме (б.а. - 3:1 на „Овча купел"). Мач, като мач. Важното е да си играем нашата игра. Убеден съм, че момчетата си дават сметка за какво става въпрос. Нашите амбиции са да играем единствено и само за победа", завърши президентът на „белите”.