Собственикът на Славия Венци Стефанов съжалява, че след дискусията около ремонта на столичните стадиони са се появили хора, които недоволстват срещу идеята.

“Стигнахме до важен етап, в който държавата реши да помогне. Забелязах реакцията на някои хора, на които приватизацията на част от стадионите  им пречи. Моят приятел г-н Амбукели скача срещу приватизацията на стадион “Септември”, а какво е направим там? Някаква треньорка по лека атлетика ме вижда на базата на  “Раковски” и се оплаква, а няколко часа по-късно я гледам със същите дрехи в мола. Така ли се учат деца на високо спортно майсторство? Яд ме е, че има недоволни. Ние правим нещо за децата, за бъдещето, а не кебапчийница”, заяви в типичния си хумористичен стил босът на “белите”.

От думите му стана ясно, че на стадиона в Овча купел ще бъдат ремонтирани страничните сектори “Б” и “Г”, а “В” ще бъде модернизиран. Планират се подобрения за централната трибуна.

”Българските стадиони са най-неудобното място за журналисти. Трябва да има специални кабини, в които те да вършат работата си. Трябва да има удобства, интернет”, убеден е Стефанов.