Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път се заяде с Йордан Лечков. След победата на "белите" с 2:0 над Академик (София) босът на най-стария столичен клуб отговори на нападките на вицепрезидента на БФС и кмет на Сливен, който се усъмни в мача на "Овча Купел".

"С интерес ще проследя срещата между Славия и Академик, да не би Славия услужливо да падне от съперника си. Никога не съм се интересувал, но сега ще ми е интересно", бяха думите на Лечков от по-рано днес, които подразниха Стефанов.

"Ще кажа само на господин С.О.С., нали знаете какво значи - селянинът си остава селянин, да си следи Сливен. Ние в уговорени мачове не участваме. Той, ако има нещо по темата съществено да казва – да го каже. Иначе може само да си гледа работата", заяви босът на Славия.

Стефанов добави, че е доволен от победата над Академик, която изкачи "белите" на 8-ото място в "А" група. "Радва ме резултатът, но смятам, че реферът можеше и да даде някоя и друга дузпа. Дано все пак да участваме в Европа, но и да направим нещо", коментира босът на Славия. /БЛИЦ