Президентът на Славия Венцислав Стефанов отново коментира нападките на Любослав Пенев. Веднага след скандалното интервю на бившия национален селекционер Стефанов говори пред БЛИЦ, а днес повтори думите си, че не иска да пада на неговото ниво.

„Никога няма да отговоря на Любослав Пенев, защото няма да падна на това ниво. Жалко, че момчето стигна до там. Всичко хубаво, което е било между тях, отиде по дяволите. Стига с тия скандали, оставете това за жълтата преса, нека да останат хубавите спомени за 1994-та година. Няма смисъл от противоборства“, коментира Венци Стефанов след успеха на Славия над „Ботев” (Пловдив) с 3:0.

„Последната дума за новия треньор на националния има президентът на БФС, моята дума беше да е чужденец“, коментира още шефът на Славия.

„Добър подарък ми направиха (Венци Стефанов празнува рожден ден във вчера – бел.ред.), радвам се, че момчетата играха добре. През първото полувреме имахме малко късмет, но след това нещата си дойдоха по местата. По въпросите за новите играчи нека ви отговори Иван Колев”, коментира Стефанов.

„Ради Василев е талант, той е рожба на нашата школа, радвам се, че започна да се успокоява и да бележи. Мисля, че ще е един от добрите български централни нападатели в бъдеще”, завърши босът на Славия.