Защитникът на Миньор Венци Василев отрече да е подписвал все още официален договор с ЦСКА, но не скри своето желание да го направи.

„Абсолютно неверни са информациите, че вече съм играч на ЦСКА. Никога не съм казвал подобно нещо пред медиите. Истина е че имах няколко разговора с Георги Илиев. Също така е вярно, че имам огромно желание да играя за ЦСКА. Но нещата са на етап интерес. Има да се направят още няколко уточнения и чак тогава може да има някакво развитие по този въпрос. Аз все още съм играч на Миньор. Трябва да разтрогна с тях, а това все още не е станало. Чак тогава може да се говори за ЦСКА. След това, ако има нещо, преминаване там, искам всичко около мен и Миньор да е чисто", казва защитникът за „Тема Спорт”.

Днес или в четвъртък Василев ще прекрати отношенията си с перничани и веднага ще занесе необходимите документи на "Apмията". Още преди Нова година той ще подпише договор с ЦСКА. Василев ще е третото попълнение, което армейците ще привлекат на полусезона. Досега контракти парафираха Чочев и Камбуров. Селекцията на ЦСКА ще продължи до 15-20 януари. Дотогава се очаква с клуба да подпишат между 4 и 7 нови попълнения.