Босът на Славия Венци Стефанов се изказа по наболели теми от българския футбол. Той не остана длъжен на члена на Управителния съвет на Левски Васил Колев, който го нападна преди дни в свой коментар за Висшата лига, че "чичо Венци ще свети с фенерче около терена за вечерните мачове на Славия".

"Голяма част от футболните босове са хамелеони. Смятам, че е нормално да наричаш нещата с истинските им имена. Те затова казват: "той е член на Изпълкома на БФС и няма право да говори така". А как трябва? "О, колко сте велики! О, колко сте хубави! О, колко сте добри! Вие сте най-големите". Те не поглежат на критики, моля ви се", каза Стефанов при гостуването си в сутрешния блок на БНТ.

"Продължавам да уважавам Георги Иванов и Иво Тонев, независимо от изказванията им. А някакъв там очко-бибочко да ми дава оценки, от някакви тръстове да ми дава акъл… Знам, че тръстове има в големите компании, които съществуват, ама тръст на какво беше там… след като тоя тръст ще ме съди, трябва да се притеснявам много. Един човек, който не е дал нито една стотинка за футбола. Един човек, който само седи и се облизва и черпи дивиденти от футбола, не може да ми дава акъл за тия неща. Нито може да бъде мой съдник. Чичо съм на моите племенници. За него съм Венцеслав Стефанов. Не се обиждам, но когато говориш фамилиарно на един човек, трябва да бъдеш що-годе близък с него. Аз не съм му виждал очите на живо и не държа да ги виждам", продължи бостът на Славия.

"Желанието на Левски да ме съдят? Не съм получил призовка. Искам да видя кой съдия ще осъди един български гражданин за една хубава българска песен. Къде поляга Тодора? В песента. Дали се случва на терена? Зависи, ако някой се оприличава с Тодора… Какво мислят на "Герена" за мен, не ме интересува. Начинът ми на говорене е такъв. Не мога да съм хамелеон", добави Венци Стефанов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!