Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков бе на общото събрание на ПФЛ, на което за нов президент бе избран Стефан Капралов. След заседанието шефът коментира ситуацията при “червените”.

“Искрено се надявам ЦСКА да излезе от кризата. С всеки мач показваме, че влизаме във форма и започваме да играем по-добре. Проблеми в момента няма. Изплатихме всички задължения на футболистите и администрацията. От финансова гледна точка всичко е изгладено. Оправданията отпреди, че всичко е свързано с неполучени заплати, не важат. Всичко е в краката на футболистите и те трябва да покажат качества и амбиция да побеждават във всеки мач”, каза Венци Живков.

“Съжалявам, че г-н Михов подаде оставка, защото това беше правилният човек. Видя се, че ПФЛ не може да решава кардинални въпроси свързани с футбола. За това съжалявам. Нашият глас беше за г-н Капралов. Нормално е Николай Гигов да напусне. Подкрепям го, защото трябва тази лига да има права и отговорности и да влияе на футбола в България", завърши изпълнителният директор на “армейците”./БЛИЦ