Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков не пожела да вземе отношение по темата със спестеното наказание на Берое с лишаване от домакинство. Както е известно, БФС само предупреди старозагорци и наложи парична глоба, след като фенове на тима прекъснаха мача с Калиакра.
 
“Не искам да коментирам решенията на Дисциплинарната комисия относно наказанието на Берое, въпреки че ние се явяваме заинтересувани от този случай. Виждате, че нашият клуб държи коректен тон към всички. И това не е само този сезон, но и в предишните. Не нападаме никой, не обиждаме никой и държим такова да е отношението към нас. Ние никога не сме били агресивни и не сме провокирали напрежение. А, честно казано, сме имали много поводи да се оплакваме”, заяви Живков пред “Тема Спорт”.
 
“Още преди началото на сезона казах, че ЦСКА ще бъде безпощаден. Виждате, че това се случва. Първи сме с 5 победи от 5 мача. Дано да продължим в този ритъм до края на сезона. ЦСКА има най-добрите футболисти и най-добрия треньор, така че успехите ни не са случайни. Много хора се опитват да развалят обстановката в отбора, като провокират напрежение, но няма да допуснем това да стане”, допълни изпълнителният директор на “армейците”./БЛИЦ