Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че не е доволен от представянето на отбора през есента.

“Завърши есенния дял от първенството, не сме много доволни и очаровани. Искахме да победим, но нямахме шанс. Хората от Черноморец се бяха затворили добре, взеха една точка, нормално, но ние играхме добре. Всички виждаме за какво става въпрос. Не взехме една победа в такъв сериозен мач и мисля, че ще отстраним проблема. Любо Пенев е треньор на ЦСКА. Навсякъде клубове дължат пари на футболистите. Нашите задължения не са чак толкова големи. Плащаме им регулярно, когато има пари разбира се. Футболистите на ЦСКА получават достатъчно много пари за играта, която показват”, каза Венци Живков.

“Имайте търпение, ЦСКА ще се оправи и ще влезе в правия път. Тези неща са си лични на Любо Пенев. Аз казах, че той трябва да оправи заема към СиБанк, защото ни предстоят пътувания в чужбина и лагери. Със Свилен Нейков сме се разбрали и сме започнали да погасяваме нашия дълг. Първите пари сме ги превели, той знае другия транш кога ще бъде. Ние сме изрядни от наша страна, разбрали сме се”, допълни Живков.

Шефът коментира и интервютата на Иван Иванов и Иван Караджов, които нападнаха останалите си съотборници и ги нарекоха мишки: “Това го отдавам на тяхната младост. Не мога да кажа, че са неразумни. Мисля, че всички трябва да застават зад клуба. Ако са казали нещо такова, не ги оправдавам, това е техен избор. Те са свободни да говорят каквото искат. Но те са футболисти на ЦСКА, а аз съм директор. Още е рано и не мога да кажа дали ще им наложа глоба, от утре ще решаваме и ще излезем с решение, завърши Венци Живков./БЛИЦ