Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че още в първия си домакински мач отборът ще играе на стадион “Българска армия”. Той добави, че в клуба всичко е наред, задълженията се плащат навреме и няма проблеми с договорите на новите попълнения. Шефът пристигна на “Армията” за среща с колегата си Емил Костадинов, на която бе подписан новият контракт на треньора Сашо Борисов.

“Ремонтът на “Българска армия” вече започна. Може да видите майсторите, които се нанасят и стартират рехабилитация на тревното покритие. Искаме да направим луксозна ВИП ложа, да сменим седалките и тревата, както и да подобрим условията за журналистите. Всичко това ще излезе над 500 хиляди лева. Стартираме пролетния дял с два мача навън, така че за първия домакински двубой ще се върнем на нашия стадион”, убеден е шефът.

“Бъдете спокойни, всичко е наред. Ще играем у дома и ще побеждаваме всички отбори, няма кй да ни бие на нашия стадион”, добави вече в приповдигнат тон Живков.

За пореден път той заяви, че няма да има проблеми с лиценза на отбора. ”В ЦСКА всичко е наред. Вече дадохме част от парите на Миньор и Сливен. Предстои да оправим и другите си задължения. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов ми прати писмо, с което ни задължава до 14 февруари да бъдем изрядни, тоест да платим или да се разберем с клубовете, на които дължим пари. Всички знаете обаче, че има срокове за лиценза и ние ще ги спазим”, убеден е директорът.

“Видяхте кои футболисти се качиха на автобуса, няма да направим грешка и да вземем играч на лагер, без той да е договорил отношенията си с ЦСКА. Берое все още не са ни върнали парите, но ще го направят, тъй като не се разбрахме с Тодор Христов. Спирам обаче да говоря на спортна тематика, тъй като отново навлизам в чужди води”, завърши Венци Живков.
СТЕФАН РАЛЧЕВ, БЛИЦ