Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков обяви, че клубът ще направи всичко възможно, за да може “червените” да играят на “Българска армия” в евротурнирите. Той бе категоричен, че клубът няма да има проблем с лиценза.
 
“Ремонтите на нашия стадион продължават с пълна сила. Те никога не са спирали. В момента обновяваме офисите, секторите, тревното покритие на терена се поддържа постоянно. Твърдо сме решили ЦСКА да играе в Европа на “Армията” и вярваме, че ще успеем да го постигнем”, заяви Живков пред “Тема Спорт”.
 
“Под администрацията се изгражда ресторант, който ще бъде аранжиран специално за клуба. В него ще има портрети на бивши футболисти и няколко купи. Очакваме да е готов за празненствата по случай 63 години от основаването на ЦСКА, които бяха отложени за края на този месец. Дай Боже дотогава да сме спечелили Купата на България. За нас това е въпрос на чест, тъй като ще бъде първият ни спечелен трофей”, разкри изпълнителният директор на “червените”.
 
Венцислав Живков допълни, че клубът ще изплати 92 000 лева на швейцарския Аарау за трансфера на Джузепе Акуаро, след като ФИФА се разпореди подобно разплащане да бъде извършено.Той разкри, че ръководството на 99% ще изпълни трансферните желания на треньора Милен Радуканов. Постигната е договореност и за финансовите условия по новия договор за специалиста./БЛИЦ