Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви след загубата с 1:3 от Базел, че е останал доволен от показаното желание от футболистите.

“Видяхте сами, че днес показахме много по-добра игра и най-вече повече желание за игра в сравнение с предишните мачове. Това искаме да виждаме от отбора и сме доволни от показаното днес. Ще поздравя момчетата и от името на собствениците, които също изразиха задоволство от срещата. Базел показа повече класа и заслужено спечели, докато при нас се вижда, че има върху какво да работим. Важното обаче е да има дух, а не да гледаме бездушната игра от мачовете с Миньор и Литекс", заяви Живков.

Босът коментира, че връщането на петимата играчи в отбора, които от утре подновяват тренировки с първия тим, е решение на собствениците и е съгласувано с треньорския щаб.

"Ще има глоби и те ще са за целия отбор. Все още не сме решили точния процент от заплатите, с които ще ги лишим, но и това ще бъде обсъдено. Надяваме се след връщането на тези пет момчета проблемите в ЦСКА да са приключили и да останат зад нас. Те се извиниха на треньора и трябва поведението им да бъде прецедент, който да не се повтаря", завърши един от шефовете на “армейците”./БЛИЦ