Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков за пореден път успокои феновете, че в клуба няма никакви проблеми. Един от директорите говори пред медиите след представянето на новото попълнение Антонио Томас.

“Убеден съм, че Анисе ще бъде картотекиран в ЦСКА. Всички документи са ни изрядни и няма да има проблеми. Проверили сме всичко, знаете какъв договор той имаше с Черноморец. Знаем за предстоящите промени в наредбите на БФС, но ние сключихме контракт с футболиста като свободен агент. Нашето мнение е, че Анисе трябва да бъде картотекиран в ЦСКА, не трябва да ни откажат картотека”, заяви Живков.

“Да, ЦСКА ще има лиценз. Темата отново е актуална, но няма да имаме проблеми. Ето, виждате и днес представяме ново попълнение. Правим ремонт на съблекалнята, на залата за журналисти, за да бъде удобно и на вас, така че всичко е наред”, допълни един от шефовете при “армейците”.

"Очакваме още двама нови футболисти, но нямаме нищо официално. ЦСКА ще играе мачовете си на стадион "Българска армия", защо ме питате? Нямаме проблеми със стадиона, продължаваме да работим по сключването на концесия", завърши Венци Живков./БЛИЦ