Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след срамната загуба с 1:4 от втородивизионния украински Олександрия, че след нея не трябва да бъдат правени трагедии. Босът на "белите" коментира и сбиването между футболистите на двата отбора в края на мача.

"Жоро Христов си изпусна нервите, но това не оправдава постъпката му. Не трябваше да става така. Това все пак е контрола", каза Стефанов.

"Първи мач за нас. За мен лично бе ползотворен, въпреки че загубихме. Не трябва да правим трагедии от днешната загуба, защото отборът от Украйна показа класа, а и извъртяхме всички футболисти, които са тук с нас", продължи Венци Стефанов.

"Говорих с Емил Велев преди мача и той ми обясни, че днес ще пусне по-младите, за да запази основния отбор за контролата с Партизан. Чест му прави, че дава път на младите момчета и видяхте, че именно най-младият на терена вкара гола за Славия (б.а. - Спас Георгиев). Резултатът не ме притеснява, защото това е контрола. По-добре сега да падаме, а в първенството да бием", каза още Стефанов. /БЛИЦ