ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Вердер (Бремен) направи мръсно на “Левски”, научи БЛИЦ. Германците отказали да прекратят договора на полузащитника Александър Стеванович и по този начин спрели преминаването му на “Герена”.

Преди няколко дни “сините” се свързали с агента на Стеванович да го разпитат за възможността клиентът му да заиграе в “Левски”. Стеванович отговорил положително и двете страни били готови да седнат за преговори, ако Вердер освободи играча. Бременци не се нуждаят от него, но въпреки това отказали да прекратят договора му.

Стеванович има 5 мача за първия тим на Вердер през 2011 година и близо 30 за втория тим на бременци. Договорът на Стеванович изтича другото лято, но Вердер няма намерение нито да го подновява, нито пък да го освободи сега и в крайна сметка вместо да акостира в “Левски”, халфът ще продължи с епизодичните си изяви с втория отбор на немския тим.

Стеванович е 21 години и може да играе във всички зони на полузащитата. Той е роден в германския град Есен, но родителите му са сърби и той притежава двойно гражданство.