ФК Верея пропусна да победи Созопол в мач от 6-ия кръг на "Б" група. Старозагорци имаха надмощие срещу гостите, особено през второто полувреме на двубоя, състоял се на "Трейс Арена".

Мачът беше белязан с два червени картона - по един за двата отбора. Първото полувреме бе сравнително равностойно, като по-активни бяха домакините, които отправиха два опасни удара след фаулове чрез Джунейт Яшар, но стражът на гостите се справи.

В 8-ата минута Яшар отправи първия удар от пряк свободен удар, като Свилен Нотев успя да избие топката в корнер. В 25-ата Здравко Илиев центрира отдясно в наказателното поле на Созопол, където бяха Деян Христов и Дончо Атанасов, но вратарят на гостите излезе и улови.

След почивката ФК Верея вдигна оборотите и трайно се настани в половината на гостите. В 53-ата минута след центриране на Яшар отляво Живко Желев засече с глава, като не затрудни Нотев.
Пет минути по-късно Николай Петров отправи удар от границата на наказателното поле, но топката премина над напречната греда на Созопол. В 64-ата Деян Христов беше изведен на добра позиция в наказателното поле, пращайки топката на сантиметри от целта.

В 75-ата минута реферът изгони за втори жълт картон Станимир Митев от Созопол заради симулация в пеналта на старозагорския тим. В последните десет минути на мача домакините упражниха натиск към вратата на противника и отправиха няколко удара, но не успяха да вкарат. В 89-ата Николай Петров също напусна терена за втори жълт картон заради симулация в наказателното поле на гостите.